Menü

Közös Többszörös

Közös Többszörös- Segítő design magas minőségben

A MAXCity Lakberendezési Áruház 2016. májusi DESIGN+ programja egy különleges betétprogrammal egészült ki. A második emeleti kiállítótérben Közös Többszörös címmel olyan projektekből szerveztem kiállítást, amelyek a design eszközeivel igyekeznek egy sokszínűbb és elfogadóbb világot létrehozni. A kiválasztott projektek közös ismertetőjegye, hogy egyedi módon vonják be különleges, hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő embertársainkat a munkafolyamatba – ezáltal munkalehetőséget teremtve számukra — velük közösen gondolkodva vagy hihetetlen precíz manufakturális tudásukat hasznosítva hoznak létre olyan termékeket, amelyek mindannyiunk számára értéket képviselnek.

A kiállítás és programsorozat 2016-ban két alkalommal, a májusi DESIGN+ kiállítás és vásáron illetve a Design Hét Budapest részeként került megrendezésre folyamatosan bővülő, külföldi kiállítókat is felvonulató anyaggal.

A témában szervezett kerekasztal beszélgetésre a kreatív szakemberekből álló csoportok az ország különböző pontjairól érkeztek erre az eseményre, amelynek célja a tapasztalatcsere és a jövő formálása. A civil és intézményi munka nézőpontjai a beszélgetés során metszésbe kerültek a kretívipar friss tapasztalataival.

 

Közös Többszörös - image 1
Közös Többszörös - image 2
Közös Többszörös - image 3
Közös Többszörös - image 4
Közös Többszörös - image 5
Közös Többszörös - image 6